OM FREJ-HORSES

Frej-Horses har til huse nær Aalborg på en gård, som nu i 3. generation er i slægtens eje. Vi – Georg og Britta Thinggaard – overtog gården i 1989, hvor stutteriet så dagens lys.

Georg Thinggaard.
Georg Thinggaard.

Vores vision er at avle heste, der kan sælges til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. I hverdagen anvender vi godt horsemanship og forsøger på bedste vis at skabe nogle gode rammer om vores heste.

På stutteriet avles Dansk Varmblodsheste af både dressur- og springafstamning, og i vores hoppestammer har vi lagt vægt på at fremavle heste med et fantastisk godt temperament og høj ridelighed. Helt fra føl går vores heste i det kuperede terræn omkring ejendommen og udvikler derigennem en stærk fysik og en rigtig god balance. Vi sender heste i ridning som 3-4 års, men går ikke for hurtigt frem – derved sikres, at hestene også psykisk er modne til opgaven, og at vi opnår kvalitet og holdbarhed hos hestene.

Af resultater har vi bl.a. opnået at få heste med i championatsfinalerne i både spring og dressur, samt haft flere heste udtaget til unghestechampionatet. Derudover er flere af vores hopper kåret i hovedstambogen.